категорії: блоґ-запис

детектив

теґи: Бельгія, вбивство, Молодість, незаймана краса, секс

 

Анотація...

....це було дивне вбивство, дуже дивне вбивство, хоч це і не відноситься до людини, яку вбили,  чомусь???!!

– Ева? Ти де? Чим ти там займаєшся? – запитав Аллан Мур, сидячи у себе в кабінеті, в будинку, котрий знаходиться біля центру Гранд Плас, міста Бірнема. Відповіді не послідувало... Ева сиділа, закопана в толмудах медичних довідників, і не чула, що її кличуть.

Пройшло ще 10 хвилин, Аллан вже кричав, нарешті Ева почула і миттю прибігла на клич свого начальника – приватного детектива.

-Ева  де була? – запитав Аллан, йому дуже не подобалось чекати, тим більше він знав, що вона сиділа поряд займаючись не тим чим потрібно, але розумів, що вона була дуже молода, енергійна і мала особливий склад розуму, який дуже допомагав Аллану вирішувати головоломки під час розслідування справ.

Ева нічого не відповіла ,соромлячись опустила очі.

-Зв"яжись, будь-ласка, з Кейном Блесером та домовся про зустріч о 13:00 год. у Джима Калмона, він був власником ресторану "БОСН" у центрі міста. – Буде зроблено, – відповіла Ева і вийшла.

Кейн Блесер був шефом поліції округа. Займав цю посаду близько 15 – ти років. Для цієї посади був дуже м"яким та добрим, та інколи в дуже тяжких випадках розслідування, звертався до Аллана Мура за допомогою, йому подобалось з ним зустрічатись та обговорювати поточні справи.

Після дзвінка Еви, Кейн Блесер тихо повісив слухавку і замислився про майбутню зустріч, курячи цигарку в своєму кабінеті.

Аллан вийшов зі свого дому близько 12:15 год. він вирішив піти до ресторану пішки. Похмурий день, спонукав до похмурих думок.